Stage Management

From the Blog

L’acoustics Arcs 2

l'acoustics arcs

L’acoustics este una din marcile preferate de boxe ale tuturor inginerilor de sunet.

L’acoustics Arcs II este o boxa pasiva full range cu o capacitate de redare de 50 Hz – 20 kHz, 140dB, LF: 15″ neodynium 600W, HF: 3″ 100W neodynium, 8 Ohm.

Vine in 2 variante, de focus sau wide, diferenta dintre ele facand-o doar unghiul de dispersie. Amplificarea ideala pentru ele se face prin puterile  L’acoustics LA8 sau LA4.

In pozitie orizontala 3 Arcs II formeaza un unghi de dispersie de 60 grade, iar 4 un unghi de 90 grade. In pozitie orizontala 3 Arcs 2 pot forma un unghi de dispersie de 67.5 grade.

Personal, am  placerea de a lucra cu aceste boxe aproape zilnic. Calitatea si acuratetea lor sunt impecabile, iar cei 140 db se simt din plin in dinamica sunetului. Cred ca toate trupele ar trebui sa incerce acest sistem de sunet. Asezonate cu 2 – 4 basi L’acoustics SB28 (in functie de marimea salii de concert) vor face ca o trupa live sa sune precum o inregistrare de studio.Scena BRH

Stage Management ofera spre inchiriere un astfel de sistem de sunet format din 4-6 boxe L’acoustis Arcs II, 2-4 basi L’acoustics SB28 si amplificare LA8/QSC la cel mai mic pret de pe piata. Cere o oferta la office@stagemanagement.ro

 

Have your say

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.